Català    Castellano
 

Qui Som

Treball Catalunya és una empresa de treball temporal que va obrir les seves oficines a Vilafranca del Penedès i Martorell, al 1997. Actualment integrats dins del Grup Marlex EKM. La nostra prioritat és la satisfacció dels clients. Sota d'aquest principi, oferim un servei de qualitat, amb avantatges diferencials que ens han situat al capdavant del mercat local:

  • Coneixem la realitat empresarial i laboral del territori on operem.
  • Comptem amb un equip d'experts experimentat i qualificat en la selecció de personal, que identifica el talent, les habilitats i els coneixements clau dels candidats relacionats amb el lloc de treball.
  • Estem convençuts que la contractació temporal és una activitat en què la proximitat és sinònim de millors serveis. Per això, els membres de l'empresa, dediquen els seus esforços a companyies i candidats ubicats en entorns propers a les nostres oficines.
  • Treballem amb els nostres clients en el desenvolupament de solucions innovadores que ajuden a reduir el temps d'incorporació dels treballadors a l'empresa, per tal que siguin productius des del primer moment.

Els resultats del darrer estudi de clients han destacat de Treball Catalunya ETT, la seva rapidesa des del primer moment i flexibilitat a l'hora de trobar solucions per als nostres clients.

Al 2009, s'ha firmat un acord amb un grup d'àmbit nacional per a oferir als nostres clients una cobertura nacional.

Contacte Disseny ITS Group S.A.